در هر روشی که قصد آماده سازی قارچ گانودرما را دارید لازم است که ابتدا آنرا آسیاب نمایید. پس اگر محصول قارچ گانودرما آسیاب نشده را تهیه کرده اید, لازم است که ابتدا توسط دستگاه های آسیاب ویژه دانه های سخت, آنرا آسیاب کرده و به پودر تبدیل نمایید. البته با توجه به ساختار این قارچ, پس از آسیاب آنچنان به صورت پودر در نمی آید و محصول به دست آمده, مطابق با تصویر زیر خواهد شد.

گانودرما زرد آسیاب شده

گانودرما قرمز آسیاب شده

میزان مصرف روزانه گانودرما

میزان مصرف روزانه معمول قارچ گانودرما ۱ تا ۳ گرم می‌باشد. اگر تازه شروع به مصرف کرده اید, بهتر است که برای سازگار شدن بدن با آن, در سه هفته اول, روزی یک گرم مصرف نمایید. سپس آنرا به ۲ تا ۳ گرم برسانید. مصرف مقادیر بیشتر تا ۵ گرم نیز با مشورت پزشک و با توجه به سازگاری بدن امکان پذیر می باشد. هر چند مقادیر مورد نظر را میتوانید در یک وعده مصرف کنید, اما بهتر است که در دو سه نوبت مصرف کرده تا مواد موثره آن به صورت پیوسته تر به بدن وارد شود. توجه فرمایید که وزن گانودرما در یک قاشق غذاخوری سرپر حدود دو گرم می‌باشد. مصرف گانودرما پیش از وعده های غذایی موثرتر است هر چند اگر مشکل گوارشی دارید, میتوانید پس از غذا آنرا مصرف کنید.

روش های مصرف گانودرما

۰۱ مصرف گانودرما به صورت دمنوش:

روش متداول برای مصرف گانودرما تهیه آن به صورت دمنوش است. در این روش میزان مورد نظر از قارچ آسیاب شده را به مدت سه ربع ساعت در قوری دم کرده و سپس مصرف نمایید. توجه فرمایید که پس از این مدت اغلب مواد موثره قارچ گانودرما به مایع دمنوش منتقل شده و نیازی به مصرف تفاله یا لرد گانودرما نیست.

۰۲ مصرف گانودرما به صورت عصاره:

برای تهیه عصاره قارچ گانودرما پنجاه گرم گانودرما آسیاب شده را در سه لیتر آب ریخته هم زده و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. لازم است فرایند تبخیر تا جایی که نیم لیتر از آن باقی بماند, ادامه پیدا کند. محصول به دست آمده را پس از خنک شدن, صاف کرده و در یخچال نگهداری نمایید. بهترین زمان برای مصرف عصاره گانودرما که در یخچال نگهداری شده, تا یک ماه می باشد. میزان مصرف عصاره به ازاء هر گرم قارچ گانودرما, ۱۰ سی سی (یا دو قاشق غذا خوری) می باشد. عصاره را نیز میتوانید در چند نوبت پیش یا پس از صرف غذا مصرف نمایید.

۰۳ مصرف ترکیبی گانودرما با سایر نوشیدنی ها:

در این روش میتوانید قارچ گانودرما آسیاب شده را با قهوه, نسکافه و یا انواع دمنوش ها ترکیب کرده و میل نمایید. با توجه به مزه تلخ گانودرما اگر معذوریت مصرف قند ندارید, میتوانید که آنرا با مقداری عسل، نبات و یـا شکر مصرف کنیـد. با توجه به اینکه مواد موثره گانودرما برای ورود به مایعات نیاز به دم شدن در مدت زمان دست کم یک ساعت دارند, در این روش تفاله گانودرما نیز باید مصرف شود.