بیماری های قابل درمان توسط گانودرما:
چربی خون:
گانودرما با برقرار ساختن تعادل بین دو کلسترول خوب یا HDL و کلسترول بد یا LDL باعث شده که به یک درمان طبیعی برای این بیماری تبدیل شود. این قارچ از بروز لخته های خونی و همچنین تجمع پلاکت ها جلوگیری به عمل می آورد.
دیابت:
پلی ساکارید موجود در قارچ گانودرما با افزایش سطح انسولین به تنظیم قند خون در بدن کمک میکند. خاصیت دیگر آن, کاهش تجمع گلوکز در خون است. دلیل اصلی دیابت عدم تولید انسولین توسط غده پانکراس یا لوز المعده است. دیابت یا قند خون زمانی تبدیل به یک بیماری میشود که انسولین کافی توسط غده لوزالمعده ترشح نشون تا وارد خون شود. بدون انسولین گلوکز در خون باقی مانده و انرژی لازم بدن را تامین نمیکند. قارچ گانودرما با تحریک غده لوز المعده موجب افزایش تولید انسولین در خون شده. با جریان یافتن انسولین گلوکز اضافی جذب شده و مورد مصرف اندام بدن قرار میگیرد و به این ترتیب قند خون کاهش میابد.
فشار خون و خطر سکته قلبی:
گانودرما لوسیدوم حاوی ترکیبات آلی, تری ترپین ها و اسید گانودریک هایی است که از جذب و رسوب کلسترول های بد در بدن جلوگیری میکند. هم ساقه و هم کلاه قارچ گانودرما دارای ماده ای به نام بتاگلوکان میباشد. این ماده باعث کاهش سطح کلسترول خون بالا و تقویت کننده سلامت قلب بوده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. با کاهش کلسترول خون میتوان خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی, آترواسکلروزیس و سکته قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش داد. تری ترپن موجود در قارچ گانودرما باعث میشود تا التهاب های موجود در رگ های خونی و شریان کاهش یابد در نتیجه میتوان شاهد کاهش فشار خون بالا بود.
لخته خون:
قارچ گانودرما با حفظ غلظت خون از بروز لخته های خونی و تجمع بالای پلاکت ها جلوگیری میکند.
ضعف سیستم ایمنی:
این قارچ عملکرد سیستم ایمنی را از طریق اثرات آن بر سلول های سفید خون افزایش میدهد که این مساله میتواند به مبارزه با عفونت و سرطان کمک کند.
سرطان:
این قارچ سیستم ایمنی بدن را تقوت میکند و از تکثیر سلول های سرطانی پیشگیری مینماید. با این حال قارچ گانودرما باید همراه با درمان های معمول مصرف شود و نباید این قارچ را جایگزین درمان های رایج کرد.
انواع عفونت:
این قارچ از مواد فعال برای مبارزه با عفونت مخمری محسوب میشود. این قارچ به افزایش تولید سلول های ایمنی که به ماکروفاژها مشهور هستند کمک میکند. این ها عامل عفونت را از بین برده, مانع بروز عفونت های ثانویه در بیماران میشود و در برابر عفونت مخمر مقاوم هستند.
زگیل تناسلی:
این قارچ میتوان ویروس تبخال تناسلی را از ادامه فعالیتش باز دارد.
مشکلات کبدی:
به علت داشتن مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها میتواند در پیشگری و درمان انواع بیماری های کبدی موثر باشد البته اگر دیر اقدام کرده باشید و بیماری کبد شما بسیار پیشرفته باشد, آنگاه قارچ نمیتواند کمک زیادی به شما کند.
هپاتیت B:
از دیگر بیماری های کبد, هپاتیتB است. اگر تحت درمان هستید, با مصرف قارچ گانودرما سرعت بیشتری به روند درمانی خود بدهید. این قارچ به افزایش سطح آنزیم های کبدی کمک میکند. در این رابطه حتما با پزشک مشورت کنید.
پارکینسون:
برای درمان این بیماری باید از ویتامین هایی همچون B1, B2, B6, B12, E, C استفاده شود. در کنار این ویتامین ها نیز باید از مواد معدنی همچن منگنز, کلسیم و مصرف همزمان سلنیوم نیز استفاده نمود. اما بهترین نوع مواد غذایی برای درمان این بیماری مصرف قارچ گانودرما می باشد. با مصرف آن میتوان عملکرد میتوکندری, اتوفاژی و آپوپتوزیس را تنظیم نمود و باعث کاهش روند رشد بیماری پارکینسون شد.
افسردگی و استرس:
درمان توسط گانودرما برای مشکلات افسردگی نیز به کار میرود. این قارچ دارای ترکیبات ضد التهابی نیز می باشد. با توجه به این خصوصیات مصرفی این قارچ میتواند باعث ترشح هورمون های شادی آور و بهبود عملکرد مغز شود. همچنین موجب کمک به درمان استرس, اضطراب و افسردگی شود.
خستگی:
خستگی مزمن میتواند ناشی از عوامل استرس زای فیزیکی و روانی باشد. تریتروپروئیدها و پلی ساکاریدها در این قارچ که مسئول فعالیت آنتی اکسیدانی نیز هستند نقش مهمی در توانایی آن در مبارزه با خستگی دارند.
مشکلات خواب:
استفاده منظم از این قارچ باعث میشود تا خواب تنظیم کیفیت آن بهبود یابد.
میگرن:
قارچ گاندرما موجب تقویت سیستم ایمنی و همچنین بهبود گردش خون در سر میشود که این امر موجب میشود تا سردردهای میگرنی تا حدی کاهش یابند. همچنین بهبود کیفیت خواب نیز در بهبود میگرن و کاهش آن کمک میکند.
بیماری پوستی:
قارچ گانودرما به دلیل خاصیت آنتی هیسامینی, ضد التهابی و ضد میکروبی برای درمان مشکلات پوستی همچون زخم ها آفتاب سوختگی, جوش و نیش حشرات مفید است. برای بیماری های پوستی همچون اگزما, پسوریازیس یا صدف, ویتیلیگو یا پیس و زخم های روی پوست با استفاده موضعی از قارچ گانودرما میتوانید برخی از مشکلات پوست خود را درمان کنید.
پسوریازیس (صدف):
با قارچ میتوان لک ها و تاول های پوستی سرخ و صورتی رنگ که بر اثر پسریازیس حاد اتفاق می افتد را بر طرف کرد. این مشکل در حدود یک ماه قابل درمان است. این قارچ به دلیل خواص ضد التهابی که دارد, باعث میشود تا خشکی و خارش ایجاد شده بر سطح پوست که ناشی از پسوریازیس است, ازبین برود.
جهت مشاهده و انتخاب محصولات قارچ های گانودرما لوسیدم خشک سالم یا آسیاب شده, اینجا را کلیک کنید.
منبع:
https://www.sciencedirect.com/topics/biochemistry-genetics-and-molecular-biology/ganoderma-lucidum