قارچ شاه صدف یا ارینجی یا پلوروتوس ارینجی در طب سنتی چینی همراه با سایر گونه‌های قارچ استفاده و گاهی توسط پزشکان برای مقابله با برخی بیماری ها توصیه می‌شود.

تحقیقات نشان می دهد که برخی از مواد موجود در قارچ توانایی درمانی دارند، از جمله در زمینه های زیر:
• درمان برخی سرطان ها
• فعالیت ضد ویروسی
• فعالیت ضد میکروبی
• پشتیبانی از سیستم ایمنی
• حمایت هورمونی
• کاهش چربی ها مانند کلسترول در خون

 

  • قارچ شاه صدف حاوی آنتی اکسیدان هایی است که مانع بیماری میشوند. خاصیت آنتی اکسیدان در این قارچ به خاطر اسید آمینه ای به نام اگروتیونین است. پس از مصرف این قارچ، آگروتیونین به مناطق حساس بدن راه پیدا کرده و آنها را تمیز می کند. این مناطق حساس شامل چشم ها، کلیه ها و کبد می شود.
  • قارچ شاه صدف حاوی ترکیباتی به نام استاتین ها نیز می باشد که به مقابله با بیماری ها می پردازند. ترکیب بخصوصی که در قارچ شاه صدف پیدا می شود، لواستاتین نامیده می شود. لواستاتین در تمیز کردن کلسترول از سیستم گردش خون کمک می کند. وقتی که خون عاری از کلسترول شد، چرخش خون سرعت می یابد و بدن احساس سلامتی و شادابی بیشتری می کند.
  •  قارچ شاه صدف همچنین باعث بهبود تولید خون در بدن می شود. این فرایند بسیار ارزشمند است، زیرا تعداد افرادی که از کم خونی رنج می برند در حال افزایش است. مواد غذایی موجود در این قارچ که به افزایش هموگلوبین کمک می کنند.
  •  قارچ شاه صدف دارای خواص ضد باکتریایی است. بیماری های بسیار زیادی هستند که توسط باکتریها ایجاد می شوند. از جمله آنها می توان به بیماری وبا و کزاز اشاره کرد. بنابراین قارچی که بتواند با باکتری ها بجنگد، قطعا نجات دهنده زندگی است. اهمیت این موضوع بسیار مهمتر می شود وقتی بدانیم که یک داروی طبیعی شبیه قارچ به ندرت دارای اثرات جانبی مضر می باشد.