تاریخچه شرکت قارچ شیراز

جهت نگهداری طولانی مدت قارچ خوراکی, فرآیند آنزیم زدایی روی آن صورت میگیرد که به اصطلاح به آن بلانچ کردن می گویند. شرکت قارچ شیراز محصولات با اندازه های مورد نیاز مشتری را انتخاب کرده و فرآیند آنزیم زدایی را با دقت اجرا می نماید. قارچ های بلانچ شده در بشکه های با وزن خالص 5, 10 و 40 کیلو, تهیه و به محل مورد نظر مشتری فرستاده میشوند. 

روش های ارتباط با ما

نشانی کارخانه: شیراز, پل فسا, کیلومتر یک اتوبان شیراز جهرم

تلفن همراه: 09177144947

تلفن:32291384(071)

ایمیل: info@shirazgharch.ir

نگهداری از قارچ

بهترین شرایط برای افزایش عمر قارچ برای مصرف در یک هفته, نگهداری آن در یخچال و در ظرف دربسته می باشد. برای مصرف در زمان های طولانی تر, توصیه میگردد که پس از شستشو و قاچ کردن, آنها را در فریزر نگهداری کرد. اطلاعات بیشتر